Pages

Koleksi lagi sempoi

Mar 7, 2009

REVOLUSI PENGANGKUTAN AWAM MALAYSIA

bukan pembangunan ja yang kena maju beb, pengangkutan pun sama...
ok juga la pengangkutan bas Malaysia x begitu ketinggalan, bahkan makin maju dan bersaing sesama sendiri plak 2. Budaya hidup segan mati tak mau dan pun semakin pupus... bagusla dan teruskan lagi. berapa tahun ja lagi WWS 2020.



sejak tragedi Bukit Gantang kot revolusi bas malaysia nampak sangat2. makin banyak pengusaha bas beli bas baru.


aku x pernah nampak bas 10 tayar lagi kat malaysia ni. kuno nya aku...padahal ada




entah sejak bila ramai dah beralih kepada bas 2 tingkat.


nak salah siapa, bas yang tinggi atau jalan yang rendah.

jawapan: pemandu silap jalan...


aku tunggu bas macam ni plak... syarikat mana yang pertama.....

5 comments:

Anonymous said...

dah ader arr bus yg satu seat satu tv kat malaysia...try usha bus StarMart 5 star kot bus tue....g taiping dari jb RM85...16 seats only in that bus...

Anonymous said...

silap tue..bukan star mart.. tp trans star...memang cun bus tue...

BELOGSEPOT said...

mmg dh ada bas yg ada lcd screen, cuma aku nk tgk bila lg nak ada bas yg ada game dlm coach mcm gambar plg bwh...

BPB APT ABDULLAH HUKUM 1 said...

BUS yg ad game dlm coach pon da ad dahhh..mcm aeroline..transtar and 5star...

bksempoi said...

ya, skrg mmg da byk revolusi.. ini post lama...zaman 2009 punya.

sekarang dah 2011. cepat revolusi tu.

Koleksi lagi sempoi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...